Ønskeliste

Her er min ønskeliste, oppdatert i februar 2024. Jeg ser at flere bruker denne ønskelisten, og det setter jeg stor pris på, og derfor har jeg den fortsatt. Dette er hovedsakelig min personlige ønskeliste, ting Anja og jeg ønsker oss sammen, finnes på denne siden.

Skjorter
Jeg bruker skjorter til hverdags, og trenger alltid skjorter. Er ganske avhengig av brystlomme. Skjorter i 3XL av merkene Jean Paul og Alvo passer perfekt. De finnes hos bl.a VIC, Aerly og Match.
Bukser
Bukser, type jeans, i farge blå eller svart. Flex-modellene til MAC og Jan Paul passer meg, i størrelse 42/32. Også disse fås hos bl.a VIC, Aerly og Match.
Uteplassen
De siste somrene har vi gjort mye for å lage trivelige uteplasser hjemme. Vi har en stor grill (BroilKing Baron 490), en bålpanne (Espegard 60), en pizzaovn (Ooni Koda 12), paviljong og et hjemmesnekret utekjøkken. Det finnes masse tilbehør til alle disse tingene.
Drone
Leketøy for store gutter. Men har jo noe nytterverdi også, siden den kan ta flotte bilder og videoopptak i fugleperspektiv. For eksempel til turer i flott natur og på ferier. Såvidt jeg vet, er DJI nærmest enereådende på små, lettflydde droner. De minste, på under 250 gram, kan brukes uten pilotsertifikat. Jeg sikler jo mest på DJI Mini 3, men også Mini 2 og Mini 2 SE er nok flotte å starte med... "Fly more-pakke" som noen av disse selges med, betyr ekstra batterier og lader.
Smarthjem
Vi har allerede et ganske smart hjem - ganske sikkert gatens smarteste - men det er alltid mer som kan gjøres.
Diverse verktøy
Verktøysamlingen er etter hvert ganske rikholdig, men et par ting mangler jeg fortsatt.
Bøker