Ønskeliste

Her er min ønskeliste, oppdatert i februar 2021. Jeg ser at flere bruker denne ønskelisten, og det setter jeg stor pris på, og derfor har jeg den fortsatt. Dette er hovedsakelig min personlige ønskeliste, ting Anja og jeg ønsker oss sammen, finnes på denne siden.

Smarthjem
Vi har et stadig smartere hus, og vi har lagt oss på en kombinasjon av Z-wave og Zigbee med Fibaro-sentral og Philips Hue-bro. Av Z-wave er det dørsensorer som kunne vært kjekt nå. Linkene er bare som eksempler - det viktige er at de gir samme funksjon og støtter z-wave.
Det er vel kanskje også snart tid for å oppgradere fra gammeldags ding-dong-ringeklokke til en med video?
Og så kan ute/inne-termometer vårt fra Netatmo også utvides med både ekstra giver innendørs, regnmåler og vindmåler, som alle hadde vært kjekt å ha.
Skjorter
Jeg bruker skjorter til hverdags, og trenger alltid skjorter. Er ganske avhengig av brystlomme. Dressmanns skjorter passer meg dessverre ikke i den størrelsen jeg trenger nå, men Jean Paul 3XL passer perfekt. F.eks. VIC har dem.
Tilhengertilbehør
Vi har en tilhenger som vi bruker ganske ofte, og den har betalt seg mange ganger i løpet av ti år. Men ting og tang begynner å bli ganske rustne - men heldigvis er det deler som enkelt kan skiftes. For eksempel nesehjul, brakett til nesehjul, tilhengerlås og en oppbevaringskasse til stropper som kan festes på draget.
Diverse verktøy
Det er mange småting som jeg har, men enkleste, simpleste sort - og det er ikke alltid nøyaktig nok. Jeg ønsker meg enkelte ting i litt bedre kvalitet. Linkene er eksempler – gode merker for bits er etter mitt skjønn DeWalt, Bahco og Bosch, og for tenger Bahco og Knipex. Det finnes selvsagt gode verktøy av andre merker også.
Bøker
Jeg leser lite skjønnlitteratur, men det finnes andre typer bøker jeg liker: